Peruca Naturala Arabela Saten Natural
Peruca Naturala Arabela Saten Natural
Peruca Naturala Arabela Saten Natural
Inapoi keyboard_arrow_left
Urmatorul keyboard_arrow_right
zoom_in
Peruca Naturala Arabela Saten Natural
Peruca Naturala Arabela Saten Natural
Peruca Naturala Arabela Saten Natural

Peruca Naturala Arabela Saten Natural

590,00 lei
2, 3 SAU 6 RATE FARA DOBANDA! AFLA MAI MULTE!

Peruca Arabela este o perucă clasică, din păr natural, scurta. Confectionată din păr 100% natural, aspectul acesteia este unul cât se poate de real, oferindu-vă un look sofisticat și natural. Peruca este pre-coafată și gata de purtare, dar se poate ajusta prin tundere sau coafare după preferințele dumneavoastră, permițându-vă să creați coafura perfectă pentru fiecare ocazie.

Partea de calotă a perucii este clasică, asigurând o susținere sigură, în timp ce spatele și lateralele sunt realizate din trese deschise, care permit o foarte bună circulație a aerului, ajutând scalpul să respire chiar și în zilele călduroase.Mărimea perucii este universală, reglabilă din interior cu ajutorul a două benzi elastice, oferind o fixare confortabilă și sigură, astfel încât peruca să rămână în poziție indiferent de activitățile desfășurate.

Indiferent dacă doriți un look elegant pentru o seară în oraș sau un stil mai casual pentru ziua de zi, peruca Arabela se adaptează ușor nevoilor dumneavoastră, adăugând un strop de rafinament și încredere în fiecare apariție. Aceasta este o alegere excelentă pentru oricine caută un look sofisticat și natural.

Instructiuni de utilizare si intretinere

Utilizare:
Scoateti peruca din ambalaj si identificati partea din fata si partea din spate (de obicei, eticheta se afla la spate).
Asezati peruca in functie de plantatia parului dumneavoastra. Daca nu o simtiti sigura, reglati peruca cu ajutorul bretelelor elastice din interior.
Peruca nu trebuie sa va stranga; trebuie sa va simtiti confortabil.

Spalare:
Periati peruca inainte de spalare cu Peria Speciala marca Belher, asigurandu-va ca nu este incurcata.
Puneti putin Sampon Special marca Belher intr-un recipient cu apa calduta, introduceti peruca pentru cateva minute, apoi masati usor. Nu frecati, nu stoarceti peruca!
Clatiti peruca in apa calduta pusa in recipient. Nu spalati peruca sub jet de apa.
Dupa ce ati clatit peruca, tamponati-o cu un prosop uscat, apoi aplicati pe toata lungimea firului de par masca Tratament Special marca Belher. Lasati sa actioneze minim 2 ore (24 de ore pentru o hidratare intensa), apoi clatiti.
Este recomandat sa uscati peruca natural pe Stativul Special marca Belher, dar puteti accelera procesul folosind un uscator cu aer rece.
Nu periati peruca cat timp este uda. Dupa uscarea completa, aplicati Spray-ul Special marca Belher si incepeti perierea de la varfuri, continuand spre radacina.
Este recomandata spalarea perucii la aproximativ 10-14 purtari.
Dupa spalare si uscare, peruca din par natural poate fi coafata. Aplicati Serul Special marca Belher pentru netezirea varfurilor.

Coafare si Vopsire:
Perucile din par natural se pot coafa, indrepta, ondula, cu aparate speciale sau cu bigudiuri.
Nu pieptanati peruca atunci cand este uda.
Perucile din par natural se pot vopsi de catre o persoana specializata.

Pastrare:
Pastrati peruca pe suportul special marca Belher (stativ), intr-un mediu uscat, pentru a-si pastra forma si a nu se incalci firele de par.

Sfaturi pentru intretinere:
Recomandam folosirea produselor speciale pentru peruci din par natural, care nu contin sare si sulfati: sampon, masca, spray leave-in, ser, perie, stativ marca Belher.
In perioadele reci, purtati o esarfa de matase deasupra hainelor groase pentru a evita electrizarea, ce poate diminua durata de viata a perucilor.
Nu recomandam sa intrati cu peruca in piscina, apa sarată, sauna sau sa o expuneti la soare puternic.

Caracteristici:
Tip Par: Natural
Textura Par: Cret
Tip Baza: Clasica
Termorezistent: Da
Marime: Universala Reglabila.

Peruca Arabela este o perucă clasică, din păr natural, scurta.

chat Opinii (0)
Loading...