ALMA Saten Inchis
ALMA Saten Inchis
ALMA Saten Inchis
ALMA Saten Inchis
ALMA Saten Inchis
ALMA Saten Inchis
Inapoi keyboard_arrow_left
Urmatorul keyboard_arrow_right
zoom_in
ALMA Saten Inchis
ALMA Saten Inchis
ALMA Saten Inchis
ALMA Saten Inchis
ALMA Saten Inchis
ALMA Saten Inchis

Peruca Naturala NATASA Saten Inchis

4.990,00 lei
2, 3 SAU 6 RATE FARA DOBANDA! AFLA MAI MULTE!

Peruca NATASA

Este cunoscuta la nivel mondial drept 100% Hand Tied Wig. Aceasta este printre cele mai apreciate peruci deoarece este confortabila si arata extrem de natural.

Parul folosit la realizarea perucii este 100% Natural Remy. Baza perucii este facuta dintr-un material foarte moale, ce se muleaza perfect pe conturul capului dumneavoastra, creandu-se imaginea unei peruci realizata la comanda. Materialul foarte moale este ideal daca aveti probleme cu caderea parului sau aveti scalpul sensibil.
Asa cum sugereaza si numele, fiecare fir de par este cusut manual de baza perucii. Aceasta tehnica este folosita pentru a simula cresterea si miscarea naturala a parului. De asemenea puteti aranja si pieptana parul in orice directie, exact ca parul natural.

Peruca NATASA este prevazuta pe interior cu 3 clame tip clip-on pe care le puteti utiliza sau le puteti scoate, in functie de necesitate. Marimea perucii este universala si reglabila din interior cu ajutorul a doua benzi elastice.
Perucile cusute 100% Manual sunt foarte usoare si confortabile astfel incat veti uita ca purtati o peruca.

Intructiuni de utilizare si intretinere

Utilizare:

Scoateti peruca din ambalaj si identificati partea din fata si partea din spate (de obicei, eticheta se afla la spate).

Asezati peruca in functie de plantatia parului dumneavoastra. Daca nu o simtiti sigura, reglati peruca cu ajutorul bretelelor elastice din interior.

Peruca nu trebuie sa va stranga; trebuie sa va simtiti confortabil.

Spalare:

Periati peruca inainte de spalare cu Peria Speciala marca Belher, asigurandu-va ca nu este incurcata.

Puneti putin Sampon Special marca Belher intr-un recipient cu apa calduta, introduceti peruca pentru cateva minute, apoi masati usor. Nu frecati, nu stoarceti peruca!

Clatiti peruca in apa calduta pusa in recipient. Nu spalati peruca sub jet de apa.

Dupa ce ati clatit peruca, tamponati-o cu un prosop uscat, apoi aplicati pe toata lungimea firului de par Masca Tratament Special marca Belher.

Lasati sa actioneze minim 2 ore (24 de ore pentru o hidratare intensa), apoi clatiti.

Este recomandat sa uscati peruca natural pe Stativul Special marca Belher, dar puteti accelera procesul folosind un uscator cu aer rece.

Nu periati peruca cat timp este uda. Dupa uscarea completa, aplicati Spray-ul Special marca Belher si incepeti perierea de la varfuri, continuand spre radacina.

Este recomandata spalarea perucii la aproximativ 10-14 purtari.

Dupa spalare si uscare, peruca din par natural poate fi coafata. Aplicati Serul Special marca Belher pentru netezirea varfurilor.

Coafare si Vopsire:

Perucile din par natural se pot coafa, indrepta, ondula, cu aparate speciale sau cu bigudiuri.

Nu pieptanati peruca atunci cand este uda.

Perucile din par natural se pot vopsi de catre o persoana specializata.

Pastrare:

Pastrati peruca pe suportul special marca Belher (stativ), intr-un mediu uscat, pentru a-si pastra forma si a nu se incalci firele de par.

Sfaturi pentru intretinere:

Recomandam folosirea produselor speciale pentru peruci din par natural, care nu contin sare si sulfati: sampon, masca, spray leave-in, ser, perie, stativ marca Belher.

In perioadele reci, purtati o esarfa de matase deasupra hainelor groase pentru a evita electrizarea, ce poate diminua durata de viata a perucilor.

Nu recomandam sa intrati cu peruca in piscina, apa sarată, sauna sau sa o expuneti la soare puternic.

Caracteristici:

Tip Par: 100% Natural Remy;
Textura Par: Drept;
Tip Baza: 100% Cusuta Manual;
Termorezistent: Da;
Marime: Universala – Reglabila;
Lungime: 60 cm.

Peruca NATASA 100% Cusuta Manual este cunoscuta la nivel mondial drept 100% Hand Tied Wig, avand 60cm lungime.

chat Opinii (0)
Loading...